"Er werd goed rekening
gehouden met mijn situatie"
Martijn van den Ven
, via Advieskeuze.nl

Financiele diensten

Dit kunnen wij voor u betekenen

Adviseren en begeleiden bij echtscheiding/einde relatie

De financiële gevolgen van een echtscheiding zijn ingrijpend voor uw hypotheek en pensioen. Kan een van beide in de woning blijven wonen of moet de woning verkocht worden? Wij staan voor u klaar om te helpen dit traject zo goed mogelijk te doorlopen.

Sparen en banksparen

U kunt bij ons ook een (internet)spaarrekening en/of bankspaarrekening met aantrekkelijke rentes afsluiten.

Oudedagsvoorziening

Als wij een hypotheekadvies voor u samenstellen, kijken wij altijd naar de situatie rondom uw oudedagsvoorziening en maken deze voor u inzichtelijk. Het is belangrijk dat uw hypotheek betaalbaar blijft! Wij bieden diverse oplossingen binnen de 3e pijler, zoals het afsluiten van een lijfrenteverzekering of bancaire lijfrente.

Starterslening SVN aanvraag begeleiden

Komt u in aanmerking voor een starterslening SVN voor de aanschaf van een eerste woning? Wij kunnen u helpen bij de aanvraag en de volledige afwikkeling hiervan.

Consumptief krediet

Ook als u op enig moment voor onverwachte uitgaven komt te staan, kunnen wij voor u een consumptief krediet regelen bij een betrouwbare partij.

Overbruggingskrediet

In het geval dat u uw nieuwe woning wenst te betalen met de overwaarde van uw huidige woning, is het vaak mogelijk dit te financieren met een overbruggingskrediet. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en de specifieke voorwaarden die daaraan verbonden zijn.

Maak nu een afspraak voor een hypotheekadvies
Expat mortgages and insurances

Contact

Vestiging Eindhoven

Aalsterweg 191
5644 RA Eindhoven
Tel. 040 - 256 93 90

Vestiging Weert

Beekpoort 72
6001HA Weert
Tel. 0495 - 788 165

Email info@vdbr.nl