"Er werd goed rekening
gehouden met mijn situatie"
Martijn van den Ven
, via Advieskeuze.nl

Hypotheken

Dit kunnen wij voor u betekenen

Van den Boer en Roggen Financieel Advies is de onafhankelijke hypotheekadviseur voor de regio Eindhoven en aangrenzende gemeentes. Wij geven U een gedegen onafhankelijk hypotheekadvies waarin wij u inzicht geven in de maandlasten en risico’s die een hypotheek met zich meebrengt en wat de mogelijkheden zijn om deze risico’s af te schermen (zoals een overlijdensrisicoverzekering). Wij hebben gezamenlijk bijna 60 jaar ervaring in hypotheken en zijn in het bezit van diverse vakdiploma’s zoals Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Hypothecair Planner. In 2011 is ons kantoor uitgeroepen tot “Beste Hypotheekkantoor regio Brabant-Zuidoost”!

Daardoor kunnen wij altijd een persoonlijke gerichte maatwerkofferte voor u aanvragen, begeleiden u in het hele hypotheekproces en zorgen voor de gehele administratieve afhandeling.
Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. In dit gesprek laten wij zien wat wij voor u kunnen doen en spreken we met u af wat een eventueel vervolg voor u zou gaan kosten.

Ook na het afsluiten van uw hypotheek blijven wij voor u klaar staan. Als er zich veranderingen voordoen in uw persoonlijke en financiële situatie, als er verbouwingswensen zijn, als de rentevast periode verloopt; ook dan kunt u bij ons terecht.

Bereken zelf:

Maximale hypotheek

HypotheekCheck

Hypotheekrente overzicht

Rente Top 5

Van huren naar kopen

 

Maak nu een afspraak voor een hypotheekadvies
Expat mortgages and insurances

Contact

Vestiging Eindhoven

Aalsterweg 191
5644 RA Eindhoven
Tel. 040 - 256 93 90

Vestiging Weert

Beekpoort 72
6001HA Weert
Tel. 0495 - 788 165

Email info@vdbr.nl