"Perfecte advisering en begeleiding
in een complexe situatie. "
Emile
, via Advieskeuze.nl

Ons Idee

Uw wensen, ons advies...

Een hypotheek, verzekering of andere financiële dienst is tegenwoordig overal wel te krijgen, bijvoorbeeld direct bij een bank, via internet of zelfs al in een supermarkt of bij uw tankstation. De vraag hierbij is: krijg ik wat ik wil of alleen wat zij hebben? Wij denken het laatste.
Onze werkwijze is anders. Door een gerichte inventarisatie van uw persoonlijke situatie en uw wensen in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek, adviseren wij u en selecteren wij de oplossingen die het beste bij u passen.
Als u kiest voor Van den Boer en Roggen Financieel Advies, kiest u voor:

Een persoonlijke klantgerichte aanpak

Wij willen u leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek, om uw persoonlijke situatie en wensen zo goed mogelijk te inventariseren en daardoor klantgerichte adviezen te kunnen geven. Uw adviseur blijft uw persoonlijk adviseur.

Deskundigheid

Onze adviseurs en medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het hypotheek- en verzekeringsvak. Wij hebben alle benodigde certificaten en diploma’s zoals Erkend Hypotheekaviseur en Erkend Hypothecaire Planner. Jaarlijks volgen wij diverse opleidingen om op de hoogte te blijven van de actualiteit en veranderingen.  De beloning van onze medewerkers bestaat voor 100% uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen.

Onafhankelijkheid

Wij zijn niet gebonden aan 1 maatschappij maar hebben agentschappen van ongeveer 40 banken en verzekeraars. Deze zijn door ons geselecteerd op produkten, prijs en performance. Zo kunnen wij altijd voor u vergelijken en u een oplossing aanbieden die bij uw persoonlijke wensen past.

Service

Wij zorgen voor regelmatig contact, zodat wij op de hoogte blijven van uw persoonlijke situatie en wensen. Verder informeren wij u via onze mailings en nieuwsbrieven over ontwikkelingen en producten. Tevens zijn wij altijd goed bereikbaar.

 

Maak nu een afspraak voor een hypotheekadvies
Expat mortgages and insurances

Contact

Vestiging Eindhoven

Aalsterweg 191
5644 RA Eindhoven
Tel. 040 - 256 93 90

Vestiging Weert

Beekpoort 72
6001HA Weert
Tel. 0495 - 788 165

Email info@vdbr.nl