"Er werd goed rekening
gehouden met mijn situatie"
Martijn van den Ven
, via Advieskeuze.nl

Wie Zijn Wij

.Wij stellen ons graag voor

Theo van den Boer

Na een aantal jaren in de sport werkzaam te zijn geweest, besloot ik het roer om te gooien en kwam ik in aanraking met de verzekeringsbranche in 1989. Nog steeds ga ik met veel plezier elke dag naar mijn werk. Dat we een heel mooi team hebben en dat ik het werken nog steeds zo leuk vind, heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat ik samen met mijn vrouw (Marion) en met mijn zwager (Frank) werk. Een echt familiebedrijf. Door regelmatig aan sport te doen (vooral wielrennen en tennis) en in de tuin te werken (ook die bij ons kantoor) blijf ik fit om me elke dag weer goed in te kunnen zetten bij het helpen van onze klanten.

 

Frank Roggen

Een hypotheek is, of wordt in de meeste gevallen, de grootste afschrijving op uw lopende rekening, daar moet dus aandacht aan besteed worden. Een verzekering is een complex product, de waarde van een verzekering merk je eigenlijk pas als je werkelijk schade hebt.
Bij mij vind je die adviseur die je meeneemt in een zoektocht naar oplossingen van uw financiële wensen en de zekerheid van een goed product. Ik streef erna altijd een goede combinatie te vinden van prijs en product. Hier start het mee, hierna staat een goede service, zorg en bereikbaarheid centraal. Ik wil u graag als totaalrelatie welkom heten bij mijn bedrijf, Van den Boer en Roggen Financieel Advies, met als doel mijn meerwaarde voor u telkens weer te bewijzen en u te overtuigen dat onze samenwerking zorgt voor een win-win situatie voor ons beiden.

 

Wim Groot Kormelink

Net als Theo houd ik me fit en draag ik bij aan een duurzame samenleving door zoveel mogelijk afstanden met de fiets te overbruggen. Vanaf 1981 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Zowel in de sport als in mijn dagelijks werk is het mijn streven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. In mijn werk betekent dit dat ik mijn best doe om te achterhalen wat echt belangrijk is voor u als cliënt door het stellen van de vraag achter de vraag. Door duidelijk en helder te communiceren probeer ik uw verwachtingen zo goed mogelijk waar te maken.

 

Marion van den Boer-Roggen

De enige echte Van den Boer & Roggen ben ik natuurlijk als vrouw van Theo en zus van Frank! Samen zijn we dit avontuur ruim 20 jaar geleden aangegaan en we zijn supertrots op dit echte familiebedrijf. Ik ben het aanspreekpunt voor schadeverzekeringen en algemene zaken.

 

 

 

Linda Kemeling

Sinds 1 maart 2014 ben werkzaam bij dit familiebedrijf als backoffice Hypotheken & Verzekeringen.In mijn vrije tijd sport ik graag (rpm en wielrennen) maar ook koken, lezen en fotografie vind ik erg leuk om te doen.Daarnaast heb ik een trouwe viervoeter genaamd Bennett  (een Engelse cocker spaniel) die het heerlijk vind om door de bossen of over het strand te rennen maar ook een echte knuffelbeer is! Na ruim 23 jaar in het notariaat te heb gezeten, heb ik dan nu de stap gemaakt naar de financiële wereld. Al die jaren heb ik me voornamelijk bezig gehouden met overdrachten en hypotheekakten. Nu is het erg leuk om aan het begin van een traject te staan bij mensen die een financiering nodig hebben

 

Linda scholten

Mijn naam is Linda Scholten, geboren Amsterdammer, getogen in Valkenswaard. Ik werk graag met en voor mensen, en heb door mijn sportopleiding op diverse plaatsen mogen werken. In 2010 heb ik de overstap gemaakt om in de financiële dienstverlening mijn talenten toe te passen. Sinds kort heb ik het genoegen deel uit te maken van dit fijne team bij Van den Boer en Roggen Financieel Advies en dat bevalt me erg goed. In mijn functie van medewerker Verzekeringen kan ik nog steeds met en voor mensen werken! Samen met mijn collega's proberen we de financieën rondom verzekeringen en hypotheken zo goed mogelijk te regelen.

 

 

  

Maak nu een afspraak voor een hypotheekadvies
Expat mortgages and insurances

Contact

Van den Boer en Roggen

Aalsterweg 191

5644 RA Eindhoven

Tel. 040 - 256 93 90

Email info@vdbr.nl